INGREDIENTE:
-1kg de fasole verde păstăi
-2 morcovi
-2 cepe potrivite
-1 ardei rosu mai mare
-1 lingura de secretul gustului cu gust de legume sau de pui
-500 grame de piept de pui
-3 linguri de pasta
-1 legătură de pătrunjel verde
-2 graunti de usturoi
-1 lingurita de sare
MOD DE PREPARARE :
Tocam pieptul de pui mărunt și îl prăjim.
Îl scoatem pe o farfurie când e gata.
Tocam legumele mărunt în timp ce prăjim pieptul la foc mic.
Adăugăm legumele tocate în vasul în care am prăjit pieptul și adăugăm 200 ml de apă.
Lasăm sa fiarbă timp de 20 de minute.
După ce fierb legumele, adăugăm sarea,secretul gustului cu gust de legume sau de pui și fasolea.
Punem apa peste cat considerăm ca e nevoie.
Lasăm sa fiarbă timp de 30 de minute (apa pune fiecare cat îi place să fie de zamoasa).
Când fasolea e aproape fiarta adăugăm pasta și pieptul de pui.
Lasam sa fiarbă 20 de minute, tocam pătrunjelul mărunt și îl adăugăm împreună cu usturoiul tocat mărunt înainte cu 5 minute sa oprim focul.
Pofta buna! 🙂