Pandispan cu cacao

 

12028797_1511621909142175_2248382416845794650_o

Ingrediente:

-6 ouă
-6 linguri de zahăr
-5 linguri de făină
-2 linguri de cacao
-un vârf de cuţit de sare
-1 lingura ulei

Mod de preparare:
Se separă albuşurile de gălbenuşuri.

12698676_1511622269142139_4353132056615190540_o

Se bat bine albuşurile cu sarea.
Iar când obţii o spumă (ridici castronul cu fundul în sus şi nu trebuie să cadă).
Incorporezi zahărul şi baţi bine până ce acesta se topeşte.

12079883_1511622202475479_1251281352674167764_o

Galbenusurile le amestecam cu lingura de ulei.

10504818_1511622245808808_1181959881641836945_o

Se adauga galbenusurile peste albusurile batute spuma.

Flori's Kitchen

Le încorporam cu o paletă de silicon sau lingură de lemn,amestecam incet de jos in sus pana se incorporeaza bine. 

12747247_1511622115808821_4680294662833974107_o

Cernem faina impreuna cu cacao si o adaugam in compozitie.

12698419_1511622082475491_7227484519216781704_o

Amestecam incet de jos in sus pana se incorporeaza bine.

12715894_1511622035808829_3402258288639934237_o

Pentru copt se foloseşte o tavă de 22 cm.
Se pune compozitia in tava tapetata cu faina.

10547266_1511622009142165_8578137566172255760_o

Se introduce in cuptorul încins la 175 de grade pentru 40 de minute.

12748080_1511621979142168_2224487649155037488_o

Apoi se lasă să se răcească in forma pana se desprinde singur pe laterale.

Se taie parte de sus (mie imi creste mereu in mijloc).
Se taie blatul in 3 ca in imagine.

12698380_1511621862475513_7561982110803398972_o

Spor la treaba 🙂

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *