Saramura de pui

 

DSC00975

Ingrediente:

-9 pulpe inferioare

-12 ardei

-11 rosii potrivite

-1 lingura delicat cu gust de gaina

-1 lingurita sare

-1 legatura de patrunjel

-4 graunti de usturoi

-piper 

-700 ml ulei

 

Condimente pentru carne:

-piper

-delicat

-boia dulce

-2 linguri de ulei

 

Mod de preparare:

Spalam carnea bine si o amestecam cu ingredientele de sus.

DSC00838

DSC00839

Acoperim cu o folie alimentara si le bagam la frigider pentru o ora.

DSC00841

Scoatem pulpele si le prajim in baie de ulei la foc mediu.

DSC00848

DSC00876

DSC00910

Intre timp ce prajim carnea spalam rosiile si ardei bine si ii bagam la cuptor.

DSC00802

DSC00833

DSC00836

DSC00892

Ardei îi scoatem din cuptor si îi curatam de pielite.

Ca sa putem sa îi curatam mai repede, (îi punem într-un castron cu apa).

Roșiile le curatam de pielite și le pisam cu o furculița.

DSC00903

DSC00917

Intr-o oala  punem ardeii,rosiile,usturoiul dat pe razatoarea și apa cat vrem sa fie de zamoasa saramura.

DSC00929

Adaugam sarea,delicatul si piperul.

DSC00934

Lasam sa de-a in clocot si adaugam si pulpele.

Lasam sa fiarba 20 de minute la foc mediu.

DSC00942

Tocam patrunjelul marunt si il adaugam in oala.

DSC00947

Lasam sa mai fiarba 5 minute si oprim oala.

DSC00956

Spor la treaba 🙂

 

 

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *