Ingrediente:
-9 pulpe inferioare
-12 ardei
-11 rosii potrivite
-1 lingura delicat cu gust de gaina
-1 lingurita sare
-1 legatura de patrunjel
-4 graunti de usturoi
-piper
-700 ml ulei
Condimente pentru carne:
-piper
-delicat
-boia dulce
-2 linguri de ulei
Mod de preparare:
Spalam carnea bine si o amestecam cu ingredientele de sus.
Acoperim cu o folie alimentara si le bagam la frigider pentru o ora.
Scoatem pulpele si le prajim in baie de ulei la foc mediu.
Intre timp ce prajim carnea spalam rosiile si ardei bine si ii bagam la cuptor.
Ardei îi scoatem din cuptor si îi curatam de pielite.
Ca sa putem sa îi curatam mai repede, (îi punem într-un castron cu apa).
Roșiile le curatam de pielite și le pisam cu o furculița.
Intr-o oala punem ardeii,rosiile,usturoiul dat pe razatoarea și apa cat vrem sa fie de zamoasa saramura.
Adaugam sarea,delicatul si piperul.
Lasam sa de-a in clocot si adaugam si pulpele.
Lasam sa fiarba 20 de minute la foc mediu.
Tocam patrunjelul marunt si il adaugam in oala.
Lasam sa mai fiarba 5 minute si oprim oala.
Spor la treaba 🙂