Ingrediente:
-2 cepe
-1 ardei
-2 morcovi
-300 grame carne de pui
-100 ml ulei
-1 legatura marar
-1 kg mazare
-3 linguri pasta de rosii
– pastranac
– telina
-sare
Mod de preparare:
Prima data prajim carnea de pui,intre timp tocam legumele marunt(morcovi,ardeiul si ceapa).
Punem legumele,telina,pastranacul curatate si spalete intr-o oala la fiert.
Adaugam 250 ml apa si lasam sa fiarba timp de 30 de minute.
Dupa ce au fiert legumele,scoatem pastranacul cu telina si le aruncam.
Adaugam mazarea peste legume,sarea,apa cat sa treaca peste mazare si lasam sa fiarba 20 de minute.
Adaugam pasta,carnea si foarte putin din uleiul in care am prajit carnea,lasam sa fiarba 15 minute.
Tocam marunt mararul si il adaugam la sfarsit cand e gata mazarea.
Pofta buna 🙂