Crema de branza

Crema-de-branza7

Ingrediente:

-200 grame crema de branza philadelphia

-300 ml frisca naturala 32%grasime

-250 grame mascarpone

-3 linguri de zahar pudra

Crema de branza philadelphia si mascarpone, se scoate cu 2 ore inainte sa o folosim,se tine la temperatura camerei.

Mod de preparat:

Se bate frisca cu zaharul pudra.

Cu mixerul pana incepe sa se ingroase foarte putin.

Crema-de-branza1

Crema-de-branza2

Oprim mixerul si continuam cu telul sa amestecam compozitia de crema de branza cu frisca si mascarpone.

Daca continuam sa batem cu mixerul riscam sa o taiem.

Crema-de-branza3

Amestecam usor pana se incorporeaza bine crema de branza si mascarpone.

O batem pana devine cremoasa ca in imaginea de jos

Crema-de-branza4

Crema-de-branza5

Crema-de-branza7

Spor la treaba 🙂

Share Button

2 thoughts on “Crema de branza

  1. Amestecăm usor s-au o batem pana devine cremoasa?? Nu mi-e clar. Ma gandesc ca o bat dupa ce o amestec. Dar e sigur asa sa nu o tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *