Ingrediente:
-200 grame crema de branza philadelphia
-300 ml frisca naturala 32%grasime
-250 grame mascarpone
-3 linguri de zahar pudra
Crema de branza philadelphia si mascarpone, se scoate cu 2 ore inainte sa o folosim,se tine la temperatura camerei.
Mod de preparat:
Se bate frisca cu zaharul pudra.
Cu mixerul pana incepe sa se ingroase foarte putin.
Oprim mixerul si continuam cu telul sa amestecam compozitia de crema de branza cu frisca si mascarpone.
Daca continuam sa batem cu mixerul riscam sa o taiem.
Amestecam usor pana se incorporeaza bine crema de branza si mascarpone.
O batem pana devine cremoasa ca in imaginea de jos
Spor la treaba 🙂
Amestecăm usor s-au o batem pana devine cremoasa?? Nu mi-e clar. Ma gandesc ca o bat dupa ce o amestec. Dar e sigur asa sa nu o tai!
Buna.
Scuze că răspund așa târziu am avut probleme cu site-ul să mă loghez. Se amesteca cu telul ușor până se încorporează.