Ingrediente:
-600 grame piept de pui
-2 morcovi mari
-2 cepe mari
-2 ardei rosi mari
-50 ml ulei
-2 linguri de pasta de bulion
-80 grame masline
–sare si piper dupa gust
-2 bucati de telina
-2 bucati de pastranac
–patrunjel verde
-1 cartof mic
–oregano si busuioc uscat
Mod de preparare:
Curatam toate legumele si le spalam,spalam pieptul de pui si il tocam marunt.Il punem la prajit la foc mic pana pregatim legumele.Ardeiul,morcovi si ceapa le tocam bucati mai mari.Telina si pastranacul le lasam mucati mari.Dupa ce s-a prajit pieptul il scoatem pe o farfurie si punem toate legumele impreuna cu 500 ml apa,lasam sa fiarba timp de 30 de minute.Dupa ce au trecut cele 30 de minute,scoatem telina si pastranacul si il aruncam.Adaugam pasta,cartoful tocat marunt si lasam sa fiarba inca 10 minute.Adaugam pieptul de pui,sarea,oregano,busuiocul si maslinele mai lasam sa fiarba 10 minute.Tocam patrunjelul si adaugam peste,lasam 5 minute si oprim focul.
Va recomand sa o incercati este foarte buna.
Pofta buna si spor la treaba 🙂