Cartofi la cuptor cu piept de pui si mozzarella

Va recomand sa ii incercati sunt foarte buni.Se fac foarte repede si nu necesita prea multe ingrediente.

INGREDIENTE:

-900 grame de cartofi

-400 grame de piept de pui

-150 grame de mozzarella

-1 lingurita de boia dulce

-1 varf de lingurita de busuioc uscat

-1 varf de lingurita de oregano uscat

piper si sare dupa gust

-30 ml ulei

Pentru servit avem nevoie de 250 grame de smantana cu 30%grasime.

MOD DE PREPARARE:

Curatam cartofi,ii spalam si ii tocam mai marunt.Punem cartofi intr-un bol si peste ei adaugam pieptul de pui tocat marunt,uleiul,sarea si condimentele.Le amestecam bine si ii punem intr-o tava,pe care o acoperim cu staniol.Dam la cuptor la 250 de grade timp de 40 de minute.

Dupa ce trec minutele,scoatem tava din cuptor si indepartam staniolul.

Punem mozzarella pe deasupra si mai lasam 5 minute la 160 de grade.

Cand sunt gata ii putem servi cu smantana,sau merg si simpli daca nu va place smantana.

Sa aveti pofta si spor!Va astept cu drag si la urmatoarea reteta.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *