Briose aperitiv cu sunca presata

Sunt foarte bune sa le preparam cand nu avem suficient timp,sa stam prin bucatarie.Le bagam la cuptor si intre timp cat se fac,mai puteti sa faceti si altceva intre timp.Se fac foarte repede si sunt si foarte bune.Le puteti servi simple sau cu ketchup.

INGREDIENTE:

-50 grame de cascaval-mozzarella

-5 grame praf de copt

-50 de grame faina

-sare si piper dupa gust

-30 grame ardei rosu gras

-90 grame sunca presata

-3 oua

MOD DE PREPARARE:

Prima data preincalzim cuptorul si ne apucam sa tocam cubulete mici ardeiul,cascavalul si sunca presata.Batem ouale bine cu un tel si peste ele adaugam,cascavalul,ardeiul,sarea,piperul,faina,praful de copt si sunca presata.Amestecam bine toate ingredientele si le punem in forme de silicon.

Le bagam in cuptorul preincalzit inainte la 175 de grade.Lasam timp de 10 minute la 175 de grade sa creasca frumos.Dupa scadem temperatura la 150 de grade timp de 20 de minute.

Le puteti servi calde sau reci,sunt la fel de bune.Va iasa 7 bucati din ingredientele de mai sus.

Spor la treaba si sa aveti pofta.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *