INGREDIENTE:
-145 grame de ciocolata 55%cacao
-200ml frișcă naturală cu grăsime între 18%-30%grasime.
MOD DE PREPARARE
Pentru inceput puneam frișca in cuptorul cu microunde pentru 2 minute,sa avem grija sa nu fiarbă.Adaugam ciocolată ruptă în bucăți mici și lăsăm pentru 5 minute, amestecăm ciocolata până se topește.In cazul in care nu este complet topită puteți băga pentru inca 10-20 de secunde la microunde.Lasam la temperatura camerei pentru 25 de minute și amestecăm ocazional până se răcește.Scoatem tortul din frigider și lăsăm la temperatura camerei cât timp se răcește glazura.Punem ciocolata într-un pos de plastic și începem aplicarea ei din mijloc către margine.
RETETA VIDEO––https://www.youtube.com/watch?v=mMoVTaPxxpU&list=PLcHpvHUEKconXYB4PEfPwHBlFKV5rc19M&index=2