Amestecăm până se topește untul și se încorporează bine cacao.
Lăsăm la foc mediu până da in clocot.
Oprim focul când dă în clocot și punem compoziția peste biscuiți.
Punem siropul peste biscuiți cu nuca,amestecăm puțin cu o lingură și lăsăm pentru 5 minute.
Cat timp stau biscuiti 5 minute pregătim două bucăți de folie alimentara și presărăm nucă de cocos.
Adăugăm esența de rom peste compoziție și amestecăm până se omogenizează și obținem un aluat bun de modelat.
Împărțim compoziția in doua și presăm bine cu mâinile sa nu rămână goluri.
Strângem bine la capete folia și rulăm cât sa îi dăm o formă rotundă.
Lăsăm la temperatura camerei până se răcește.Dupa ce se răcește dam la frigider peste noapte și îl scoatem in momentul servirii.
RETETA VIDEO–-https://www.youtube.com/watch?v=2_617tjKhJY&list=PLcHpvHUEKcokSx0-KWmlgeN-oP5AeEHdz
Sa aveți spor in tot ce faceți și vă aștept cu drag la următoarea rețeta.🤗