Bomboane cu ciocolata

DSC01901

Ingrediente:

-300 grame blat din compozitie de negresa,aici reteta.

-jumatate de fiola esenta de rom

-110 grame ciocolata 52%cacao

-60 ml frisca naturala 32% grasime

-100 grame nuca de cocos

-50 grame nuca

Mod de peparare:

Blatul cu cacao se marunteste.

DSC01803

DSC01806

Se pune frisca peste ciocolata rupta bucăți mici.
Se pune pe foc și se tine pana la punctul de fierbere.
Se da la o parte de pe foc și se amesteca pana se topeste ciocolata bine.

Adaugam peste blat ciocolata si o incorporam bine.

DSC01811

DSC01813

Adaugam nucile tocate marunt si esenta de rom.

Se amesteca bine pana obtinem o compozitie omogena.

DSC01823

Modelam  bomboanele apoi  se tavalesc prin nuca de cocos.

DSC01835

DSC01838

DSC01839

DSC01840

Le bagam la frigider pentru 1 ora.

Iasa 20 de bucati.

DSC01843

Pofta Buna 🙂

 

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *