Sos de caramel

DSC02047

DSC02063

Ingrediente:
-250 grame zahar
-180 ml frisca naturala 32%grasime
-40 grame unt
Mod de preparare:

Caramelizam zaharul pana devine auriu. 

DSC01980

DSC01981

Adaugam untul taiat cubulete.

Cand adaugam untul luam vasul de pe foc si il dam deoparte pana se incorporeaza tot untul.

DSC01982

DSC01983

DSC01984

Punem vasul din nou pe foc la foc mic si adaugam frisca,putin cate putin sa nu va ardeti.

Si mai lasam sa fiarba un minut la foc mediu.

DSC01988

Dam la o parte si lasam sa se raceasca.

Se poate pastra in frigider intr-un borcan de 250 ml,timp de 3-4 saptamani.

DSC01992

Il puteti folosi la prajituri,pe inghetata,pentru decorarea torturiilor si pentru creme.

E foarte foarte bun 😛 😛 😛

Spor la treaba 🙂

 

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *