Briose cu dulceata de visine si nuca

12792350_1514627355508297_87092319094653802_o

12794728_1514627212174978_5990039574087761513_o

Ingrediente:
– 3 oua
– 60 ml ulei
– 120 grame zahar
– 200 grame de faina(+1,2 linguri)
– 70 g nuca
– 120 ml lapte
– 1 lingurita praf de copt
– 3 linguri dulceata de visine
– 25 grame de cacao
– 1 fiola de esenta de rom
– 1 varf de lingurita coaje rasa de lamaie

Pentru pudrat deasupra avem nevoie de 30 grame zahar pudra cu aroma de vanilie.

Mod de preparare:
Se amesteca ouale cu zaharul pana se topeste bine zaharul,cu un tel sau cu un mixer.

12748102_1514627912174908_9111225608464432738_o

Adaugam uleiul si amestecam 1 minute.

12794776_1514627835508249_2067797776650873774_o

Adaugam laptele,dulceata de visine,esenta de rom,nuca si coaja rasa de lamaie.

12794724_1514627772174922_512788031712886258_o

Dupa ce le incorporam bine, adaugam faina cernuta cu cacao si praful de copt.

12783580_1514627732174926_7671499390888438413_o

Daca compozitia e moale mai adaugam 1 sau 2 linguri de faina.

12783526_1514627672174932_7344663856899348083_o

Le punem in forma de briose.
Le bagam la cuptor la 180 de grade timp de 25-30 minute depinde de cuptor.

10644346_1514627582174941_3419031498085349343_o

12764310_1514627478841618_8786571206575456380_o

12768116_1514627405508292_7019343084305612314_o

Deasupra le pudram cu zahar pudra cu aroma de vanilie.
Ies 18 bucati.

12496335_1514627258841640_1362171987535213473_o

Spor la treaba 🙂

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *