Crema ganache de ciocolata alba cu nuca de cocos

Ingrediente crema ganache:

-200 ml frisca (32%grăsime)
-200 grame ciocolata alba

Mod de preparare:

Se pune frisca peste ciocolata rupta bucăți mici.
Se pune pe foc și se tine pana la punctul de fierbere.
Se da la o parte de pe foc și se amesteca pana se topeste ciocolata bine.
Se da deoparte pentru 2 ore.

DSC01924

DSC01926

DSC01935

Batem frisca si amestecam cu ganache dupa ce trec cele 2 ore.

Daca ne grabim sa umplem tortul sau prajitura, putem sa bagam in frigider cand e la temperatura camerei si se intareste mai repede.

Ingrediente:

-400 ml frisca (32% grasime)
-4 linguri de zahar pudra
-30 grame nuca de cocos

Se bate frisca cu zaharul pudra cu mixerul pana incepe sa se ingroase foarte putin.

DSC02019

Oprim mixerul si continuam cu telul sa amestecam compozitia de ganache cu frisca si cocos.

Daca continuam sa batem cu mixerul riscam sa o taiem.
Eu am patit-o,fiind frisca naturala e mai pretentioasa.

DSC02002

Amestecam usor pana se incorporeaza bine.
O batem pana devine cremoasa ca in imaginea de jos

12339313_1493456824292017_6640847053033877984_o

Aceasta crema o putem folosi la torturi si la prajituri,daca nu va place cocosul puteti sa renuntati la el,iasa la fel de buna si fara.

Este o crema foarte buna si foarte usor de preparat 😛

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *