Ingrediente:
-800 grame coaste de porc
-1 lingurita boia dulce
-1 varf lingurita de piper
-1 lingurita de oregano
-1 lingurita de rozmarin
-1 varf de lingurita de sare
-1 lingurita de busuioc uscat
-700 ml apa pentru sos
-3 linguri pasta de rosii
-3 linguri de ulei
-50 ml vin alb
Mod de preparare:
Spalam bine carnea,o punem intr-un bol,adaugam peste carne jumatate din cantitatea de mirodeni si vinul.
Amestecam bine carnea si o acoperim cu folie alimentara si o bagam la frigider pentru 2,3 ore.
Scoatem carnea din bol si o punem intr-o tava.
Intr-un bol punem restul de condimente,pasta,uleiul si apa,amestecam bine si adaugam peste carne.
Dam la cuptor la 175 de grade timp de 2 ore .
Se poate servi cu piure de cartofi sau oricare alta garnitura pe care o preferati.
Spor la treaba si pofta mare 🙂