

Ingrediente:
-500 grame costita afumata de porc
-1 lingura secretul gustului cu gust de legume
-2 catai de usturoi
-2 verze (1,300 grame)
-1 ardei gras rosu
-boia dulce
-2 morcovi
-60 ml ulei
-piper
-marar
-sare
Mod de preparat:
Spalam varza si o tocam marunt,o frecam cu sare si o dam deoparte pana tocam legumele.


Tocam legumele marunt.

Costita o tocam marunt si o dam in clocot,aruncam apa si o adaugam peste varza impreuna cu legumele si foile de dafin.

Adaugam apa peste varza,cat sa treaca foarte putin peste si lasam sa fiarba timp de 40 de minute.

Dupa ce a fiert se da la o parte de pe foc si adaugam mararul tocat marunt,lingura de secretul gustului cu gust de legume,uleiul,piperul,boiaua dulce si usturoiul tocat marunt prin razatoare.

Amestecam bine toata compozitia si o dam la cuptor la 175 de grade timp de 40 de minute.

Scoatem tava din cuptor si servim cu turte calde sau chifle,o bunatate 😛

Spor la treaba 🙂

