CREMA DE CIOCOLATA NEAGRA

INGREDIENTE CREMA GANACHE:

-250 ml frisca (intre 18-30%grăsime)
-250 grame ciocolata neagra 55% cacao

MOD DE PREPARARE CREMA GANACHE:

Se pune ciocolata rupta bucăți mici peste frisca.
Se pune pe foc foarte mic și se tine pana se topeste bine.

crema-de-ciocolata09
Se da la o parte de pe foc și se lasa la temperatura camerei timp de 30 de minute.

crema-de-ciocolata08
Se da la frigider pentru o ora si jumatate.

crema-de-ciocolata07

INGREDIENTE PENTRU CREMA DE CIOCOLATA:

-500 ml frisca (32% grasime)
-5 linguri de zahar pudra

Se bate frisca cu zaharul pudra timp de 2 minute,cat sa inceapa sa se ingroase foarte putin.

crema-de-ciocolata06

crema-de-ciocolata05

Oprim mixerul si adaugam ganache de ciocolata.

crema-de-ciocolata04

Batem incontinuare pana rezulta o crema ca in imaginea de mai jos.

crema-de-ciocolata03

Spor la treaba 🙂

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *