Ingrediente crema ganache:
-200 ml frisca (32%grăsime)
-200 grame ciocolata alba
Mod de preparare:
Se pune frisca peste ciocolata rupta bucăți mici.
Se pune pe foc și se tine pana la punctul de fierbere.
Se da la o parte de pe foc și se amesteca pana se topeste ciocolata bine.
Se da deoparte pentru 2 ore.
Batem frisca si amestecam cu ganache dupa ce trec cele 2 ore.
Daca ne grabim sa umplem tortul sau prajitura, putem sa bagam in frigider cand e la temperatura camerei si se intareste mai repede.
Ingrediente:
-400 ml frisca (32% grasime)
-4 linguri de zahar pudra
-30 grame nuca de cocos
Se bate frisca cu zaharul pudra cu mixerul pana incepe sa se ingroase foarte putin.
Oprim mixerul si continuam cu telul sa amestecam compozitia de ganache cu frisca si cocos.
Daca continuam sa batem cu mixerul riscam sa o taiem.
Eu am patit-o,fiind frisca naturala e mai pretentioasa.
Amestecam usor pana se incorporeaza bine.
O batem pana devine cremoasa ca in imaginea de jos
Aceasta crema o putem folosi la torturi si la prajituri,daca nu va place cocosul puteti sa renuntati la el,iasa la fel de buna si fara.
Este o crema foarte buna si foarte usor de preparat 😛