Cartofi la cuptor cu carne

12719664_1515633705407662_7555544152994847531_o

Ingrediente:

-500 grame aripi de pui si pulpe
-1 kg de cartofi
-2 morcovi
-1 ardei gras
-1 linguriţă de boia
– piper
– sare
– oregano
– busuioc
– pătrunjel
– ulei

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă şi se taie rondele, după care se lasă puţin în apă ca să iasă amidonul din ei.

Morcovii se curăţă şi ei şi se taie rondele, ardeiul se taie bucăţi mai mari,mai mici cum doreste fiecare.

Carnea spălată bine se pune într-un vas mai mare adaugam peste , cartofii, morcovii, ardeiul.

Se presară condimentele, se amestecă bine.

DSC02800

DSC02807

Punem intr-o tava si adaugam ulei peste cat sa treaca de jumatatea tavi.

DSC02809

Tava se introduce la cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute, la 180 de grade.

Când încep să se rumeneasca, scoatem tava şi scurgem excesul de ulei, lăsând doar puţin pe fundul tăvii astfel încât să nu se lipească.

DSC02848

Se mai lasă tava la cuptor pentru 10 minute, iar când sunt gata, scoatem tava şi presăram partunjel tocat mărunt.

DSC02857

Spor la treaba 🙂

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *