Bomboane raffaello

Ingrediente:

-397 grame lapte condensat

-250 grame nuca de cocos

-1 fiola de esenta de vanilie

-70 grame nuca pecan

Avem nevoie de 150 grame nuca de cocos pentru tavalit bilutele de raffaello.

Mod de preparare:

Punem intr-un bol laptele condensat impreuna cu nuca de cocos si esenta de vanilie(prima data adaugam 200g de nuca de cocos,daca mai este nevoie mai adaugam si restul de 50 de grame).

Preparatele-mele02

Amestecam compozitia pana se incorporeaza bine nuca de cocos.

Preparatele-mele03

Preparatele-mele04

Dam la frigider pentru 20 de minute.

Preparatele-mele05

Prajim nucile foarte putin.

Preparatele-mele06

Le taiem pe jumatate cu un cutit.

Preparatele-mele07

Rulam in palma cate-o bomboana si punem cate-o nuca pecan in mijloc.

Preparatele-mele08

Preparatele-mele09

Preparatele-mele10

Tavalim bomboanele prin nuca de cocos si le dam la frigider pana in momentul serviri.

Preparatele-mele11

Preparatele-mele12

Preparatele-mele13

Spor la treaba si pofta buna 🙂

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *