Ciorba de perisoare

Preparatele-mele02

Ingrediente pentru supa:

-2 bucati de tulpina de telina

-2 radacini de pastranac

-3 morcovi potriviti

patrunjel-leustean

-20 ml ulei

-2 ardei rosi

-2 cepe potrivite

-sare

Ingrediente pentru perisoare:

-450 grame carne tocata de curcan

-1 ceapa mica tocata marunt

patrunjel tocat marunt

-1 lingura de ulei

-30 grame orez

-1 ou

piper

-sare

Mod de preparare:

Curatam legumele,le spalam si le punem la fiert intr-o oala.

Preparatele-mele03

Pregatim perisoarele,punem carnea intr-un bol impreuna cu toate ingredientele,le amestecam bine si formam bilute cat dorim sa fie de mari.

Preparatele-mele04

Preparatele-mele05

Preparatele-mele06

Cand au fiert legumele,le scoatem din oala cu o paleta.Telina,ceapa si pastranacul il aruncam.

Preparatele-mele07

Adaugam sarea,perisoarele in supa si lasam sa fiarba.

Preparatele-mele08

Ardeiul il curatam de pielita si il bagam la blendar impreuna cu morcovi.

Preparatele-mele09

Preparatele-mele10

Adaugam uleiul peste supa pasta de ardei si morcovi si lasam sa fiarba 25 de minute la foc mediu.

Preparatele-mele11

Adaugam patrunjelul sau leustean tocat marunt si lasam sa mai fiarba 5 minute(eu nu am avut leustean verde si am adaugat decat patrunjel) .

Preparatele-mele12

Preparatele-mele13

Este foarte buna pentru copii.

Preparatele-mele14

Spor la treaba si pofta buna 🙂

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *